Presentasjon: Italia

2f51b05809a6f44d72eb2e4b71bdb670

FRANCESCO GABBANI | OCCIDENTALI’S KARMA

Skrevet av: Francesco Gabbani, Fabio Ilacqua, Luca Chiaravalli og Filippo Gabbani
Deltar i: Finalen

Facebook | Twitter


Årets favoritt hos bookmakerne, Francesco Gabbani, vokste opp i foreldrenes butikk som solgte instrumenter, og har omgitt seg med musikk hele livet. Han har vært med i band, men bestemte seg i 2010 for å gå solo og fokusere på sin egen musikk. Det var komponeringen som skulle ta all fokus, og han gav seg helt med å fremføre inntil han ble tvunget frem i lyset igjen og fikk en hit i låta Amen.

Årets italienske bidrag er skrevet av Francesco selv i samarbeid med hans yngre bror og faste trommeslager, Filippo Gabbani, en av de største komponistene og produsentene i hele Italia, Luca Chiaravalli og Fabio Ilacqua som har skrevet musikk med Francesco ved flere anledninger (også bak låta Amen).

Francesco har gjort stor suksess med sitt Eurovision-bidrag etter han vant den nasjonale utvelgelsen i Italia. Hans tredje album vil bli utgitt 13. mai, på selveste kvelden han skal opptre i Eurovision-finalen og kanskje gjøre enda større suksess.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s