Presentasjon: Moldova

b6c3c60c3ee50ed9aac4be12569a4113

SUNSTROKE PROJECT | HEY MAMMA

Skrevet av: Alina Galetcaia, Anton Ragoza, Sergei Yalovitsky, Sergey Stepanov og Mihail Cebotarenco
Deltar i: 1. Semifinale

Facebook


Sunstroke Project ble formet i 2008 og består av Sergei Yalovitsky på vokal, Anton Ragoza som står med fiolinen og Sergey Stepanov, bedre kjent som epic sax guy! De ble for fullt kjent når de i 2010 deltok i Eurovision sammen med Olia Tira, og Sergey sine moves gikk viralt på nettet.

De turnerer verden rundt og har flere hits i ermet. I år er de altså tilbake i Eurovision, og sier selv at konkurransen betyr mye for dem, siden det var her de slo igjennom for fullt. Låten har de selv komponert, slik som de pleier. Gutta har også startet sitt eget plateselskap, så det skal sies at denne gjengen styrer det aller meste selv.

En ting er helt sikkert med Sunstroke Project, morro blir det når de er tilstede!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s