Presentasjon: Østerrike

Nathan-Trent

NATHAN TRENT | RUNNING ON AIR

Skrevet av: Nathan Trent & Bernhard Penzias.
Deltar i: Andre semifinale (Nr. 2).

Facebook | Twitter | Instagram


Nathan ble internt valgt ut av den kringkasteren ORT til å representere sitt hjemland, Østerrike. Låta «Running On Air» har han også vært med på å skrive selv.

Han begynte tidlig å interessere seg for musikk – og kan spille både fiolin og piano. Han begynte å skrive sin egen musikk allerede som 11 åring. Det var gjennom hans selvskrevne låt «Like It Is» han for alvor ble oppdaget for to år siden. Dette ble også hans debut-singel og inngang til profesjonell musikk.

Man kunne også se Nathans navn i andre utvelgelser til årets eurovision song contest. Han var blant annet på den offentliggjorte kortlista til den tyske utvelgelsen Unser Song 2017, men ble raskt eliminert. Dette ble gjort på bakgrunn av at man i den tyske utvelgelsen ikke kan representere andre land i konkurransen.

Vil Nathan Trents radio-vennlige trall være nok til å få Østerrike til finalen neste lørdag?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s