Per Sundnes kastet ut av den norske juryen!

yHjcZJ5zBxY8CTIjqAYz1wCErmhrZUVpDr0jzoVyGiIA

Nyheten om at den folkekjære MGP og Eurovision-eksperten her til lands var blitt kastet ut kom i går kveld. Fagjuryene for hver land skal gi stemmer til hvert bidrag basert på fullstendig fremføring live der og da, og den irske delegasjonen uttrykte bekymring rundt at Per Sundnes skulle sitte i den norske juryen basert på hans tidligere uttalelser om det irske bidraget i Adresse Kiev. De sendte inn en klage til EBU, og dermed ble Sundnes i går formelt kastet ut og erstattet av Erland Bakke. Dette temaet kan vel diskuteres frem og tilbake, men etter min personlige mening må jeg si at jeg forstår dette valget. Jeg digger Per Sundnes og alt han har gjort og gjør for dette sirkuset, men han er om mulig litt for involvert til å kunne ha en ekspertmening basert kun på showene ene og alene som blir servert på den eksakte kvelden. Selv har Sundnes uttalt seg om at dette ikke kom som noe sjokk, og at han var forberedt på at noe slikt kunne skje. Det virker nok som fans som hovedsakelig blåser opp dette til en stor sak.

Det er også flere delegasjoner som de siste dagene har byttet ut jurymedlemmer.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 27 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s