Eurovision Asia Song Contest er i gang!

Eurovision-Asia-
Hjemmeside og hashtag er oppe og går.

Ja, det stemmer. I går ble det offentliggjort for allmenheten at Asia er i gang med å sette opp sin egen Eurovision-konkurranse, med rundt 20 land i en stor finale i første omgang. Slik var det jo også i originale Eurovision Song Contest i mange år før det ble for mange land som ville være en del av det.

Det er fremdeles tidlig i prosessen, og langt igjen før vi kan fortelle stort mer. Den offisielle hjemmesiden er oppe og de er i gang på sosiale medier, men det eneste som er sikkert er at Eurovision Asia Song Contest er en realitet, og vi vil kunne se asiatiske land konkurrere med sitt eget show. Og jeg kan bare tenke meg hvor fantastisk og spektakulært det kan bli, vi kan jo bare se hvordan musikkbransjen er i for eksempel Sør-Korea og Japan. Er nok en stor sjans for å få noen crazy opptredener derfra!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 27 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s