Ukraina har valgt sin representant!

34171320521_f0f9c563e7_z-640x400
Dette bildet av Anastasiia Bahinska er tatt i forbindelse med presentasjon av promovideo for Ukraina i forbindelse med Eurovision Song Contest 2017 hvor hun fremførte en låt.

10 flinke finalister har fått stått på utescenen i Ukraina i kveld og kjempet om en plass i Junior Eurovision Song Contest 2017, og det ble til slutt Anastasiia Bahinska som stakk av med seieren. Det var et variert utvalg i kveld, med både rolige og raske låter, yngre og eldre deltakere, jodling og hip hop tendenser. Anastasiia vant med en rolig, men sterk låt og fikk stor applaus fra publikum og dommere etter sin opptreden. En liten kropp med en sterk stemme. Hun har deltatt i The Voice: Children i Ukraina tidligere, og sto også i fjor på scenen for å delta i JESC. Jenta var tydelig glad da hun i kveld fikk beskjeden om at hun hadde vunnet, og slet litt med å få frem ord fordi hun var lettere gråtkvalt. Det er alltid så hyggelig å få se vinnere som virkelig er så genuint glade for å ha klart det!

Du kan se Anastasiia fremføre sin låt Ne zupyniai (Do Not Stop) og kjempe om seieren i Junior Eurovision Song Contest den 26. november.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s