Helena Meraai vinner i Hviterussland!

image1-4

Da var kvelden over i Hviterussland også, og resultatet er avgjort. —— vant årets konkurranse og skal få lov til å representere landet sitt i Junior Eurovision Song Contest 2017. Også her fikk vi se litt variasjon i kveld, alt fra ballade med en liten gutt med nydelig stemme til fiolin og metal-vibber med kvinnelig vokalist ala Nightwish/Evanescence (faktisk). Vinneren ble avgjort av 50/50 publikum- og jurystemmer og det ble nok en sterk ballade, I am the One som stakk av med seieren!

I kveld har altså både Ukraina og Hviterussland valgt sine representanter, og JESC 2017 er enda noen skritt nærmere sin fulle deltakerliste. Selveste finalen i JESC kan du se den 26. november.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s