Waylon er tilbake for Nederland

Waylon_axel
For få dager siden kunngjorde den nederlandske kringkasteren AVROTROS at artisten Waylon igjen skal få representere dem i eurovision song contest. Waylon, eller Willem Bijkerk som han egentlig heter, representerte Nederland i ESC i 2014, sammen med Ilse DeLange. Den gang tok de en imponerende andreplass med låta «Calm After The Storm», under navnet The Common Linnets.

Hvilken låt Waylon skal opptre med under semifinalen i Lisboa til våren er fremdeles ikke offentliggjort.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s