Logo og slagord for ESC 2018 er klart!

Hvert år siden 2006 har eurovision song contest hvert hatt ulike logoer og hvert sitt slagord. Fra tidligere kan man huske Feel Your Heartbeat fra 2011, Building Bridges fra 2015 og Celebrate Diversity fra 2017. I år har valget på både logo og slagord derimot blitt inspirert av Portugals maritime posisjon i Europa. Derfor har det i år blitt seende slik ut:

Eurovision_Song_Contest_2018_logo

Så, ALL ABOARD, folkens!!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s