4. show i Hakokhav Haba i kveld

3614595281866_600.jpg
Allerede har fjorten deltakere gått videre i den israelske sangkonkurransen הַכּוֹכָב הַבָּא/HaKokhav HaBa, eller «Den stigende stjerne», som det kan oversettes til på norsk. Denne konkurransen har blitt brukt de siste tre årene for å velge Israels eurovision-deltaker, med stor suksess. I etterkant av konkurransen tildeles vinneren sin eurovision-låt.

I kveld er altså fjerde show i konkurransen og hvor mange som går videre i kveld er vanskelig å si, siden det varierer fra episode til episode. Hvor mange audition-runder som gjenstår før kvartfinalene gjenstår også å se, men tidligere år har de altså holdt seg til fem.

For å se kveldens audition-runde kan du se den klokken 20:00 (norsk tid) på Keshet 12. Du kan også få sett den online her: https://www.mako.co.il/mako-vod

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s