Disse gikk videre fra 9. runde i Hakokhav Haba

wsi-imageoptim-The-Next-Star-2018-Karin-Mary-SulimanÅtte deltakere har igjen vært i ilden i den israelske utvelgelsen הַכּוֹכָב הַבָּא/HaKokhav HaBa. Denne gangen var det kun fem som klarte å imponere publikum og dommerne nok til å gå videre i konkurransen. Disse fem er:

Jordan Uzan
Rivka Siyum
Stav Vaknin
Oded & Tzachi
Karin Mary Suliman

Sistnevnte nådde i utgangspunktet ikke helt opp i konkurransen, men ble reddet av programlederne – som har fått mer makt denne sesongen. De fire dommerne i konkurransen er Keren Peles, Assaf Amdursky, Static & Ben El Tavori og tidligere eurovision-deltaker Harel Skaat.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s