2 videre fra 10. runde i Israel

Eliran-Elias-The-next-star-for-eurovision-2018-israel-episode-10-304x200
I 10. runde i הַכּוֹכָב הַבָּא/HaKokhav HaBa, mekanismen Israel benytter for å finne nytt talent til å representere dem i den kommende eurovision, hadde tre deltakere. Av disse tre håpefulle var det dessverre kun to som kom videre fra audition-rundene. Disse to er:

May Tor og Eliran Elias.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s