Emma Sandström fikk 1. wildcard i San Marino

Emma-Sandstrom-720x340Over 70 ulike mennesker med forskjellige nasjonaliteter valgte å sende inn sitt bidrag til online-konkurransen San Marino har valgt å holde i år. I 1in360, som konkurransen heter, skal totalt tre wildcard gis til noen som fortjener å komme et skritt nærmere å bli San Marinos eurovision-representant neste år. Det første wildcardet gikk til fanklubb-favoritten – som var finske Emma Sandström. Hun var blant annet en av deltakere i årets finske utelgelse UMK.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s