Giovanni Montalbano får 2. wildcard i 1in360

p01j4950
I San Marinos internett-utvelgelse, som er ny i år, skal i alt tre wildcards deles ut til de 70 deltakerne som sendte inn sine bidrag. Den andre wildcardet gikk til den som totalt fikk flest stemmer på 1in360 sine hjemmesider den siste måneden. Til tross for at mange meldte inn stemmefusk til siden, så har likevel valget falt på Giovanni Montalbano.

Det tredje wildcardet kommer til å gå til en artist fra San Marino, som vil bli offentliggjort ved en senere anledning. Det første gikk til fanklubb-favoritten Emma Sandström. Disse er derfor et skritt nærmere å få representere San Marino i den kommende eurovision song contest.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s