Disse gikk videre fra 12. runde i Israel

wsi-imageoptim-The-Next-Star-2018-Almog-KapachAv de 3 deltakerne som prøvde å komme videre fra 12. audition-runde i Israels utvelgelse הַכּוֹכָב הַבָּא/HaKokhav HaBa, var det bare to som kom seg videre i konkurransen. De to vi vil se igjen senere er:

Almog Kapach og Axum.

Den som vinner konkurransen får representere Israel i den kommende eurovision song contest. Låten de skal representere landet med blir ikke klar før finalen nærmer seg. Dato for den israelske finalen er ikke offentliggjort enda.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s