SLIK SER SCENEN I LISBOA UT!

wsi-imageoptim-IMG_2056Bildene av scenen som vi kommer til å se deltakerne i eurovision song contest opptre på er endelig sluppet for fansen. Målet med designet er at den skal se moderne og fresh ut. I den forbindelse har det blitt lagt til to catwalk-broer over scenen. Green room skal ligge på motsatt side av scenen, slik den har gjort tidligere år. Mannen som har designet scenen er Florian Wieder.

wsi-imageoptim-IMG_2055wsi-imageoptim-stage-lisbon

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s