Sofie Fjellvang vinner den siste delfinalen av MGP

Den siste delfinalen av årets Melodi Grand Prix er overstått. Til slutt var det Sofie Fjellvang som stakk av med seieren. Allerede på mandag vil veien mot sistesjansen begynne, og man kan stemme seg frem til fire deltakere som skal konkurrere en siste gang neste lørdag om en finalebillett.t

Her er resultatet fra i kveld (vinnerne er i kursiv):

Duell 1
Maria Mohn – Fly
Alexandra Joner – Hasta la vista

Duell 2
Kim Wigaard – La Melodia
Sofie Fjellvang – Made of Glass

Gullduell
Maria Mohn – Fly
Sofie Fjellvang – Made of Glass

Gratulerer til Sofie, og lykke til i finalen! Nå blir det spennende å se hvem som får den aller siste plassen i finalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s