3 videre fra 14. runde i Israel

wsi-imageoptim-The-Next-Star-2018-Vicky-Kleichman
Fem deltakere prøvde å komme videre i den israelske utvelgelsen, הַכּוֹכָב הַבָּא/HaKokhav HaBa, sin fjortende runde. Av disse fem var det kun tre som kunne gå seierende fra denne audition-runden. Disse tre er:

Barak Mizrahni
MISHÉLL
og
Vicky Kleichman

De fire dommerne i denne konkurransen er Keren Peles, Assaf Amdursky, Static & Ben El Tavori og tidligere eurovision-deltaker Harel Skaat. Disse sammen med publikumstemmene bestemmer hvorvidt artistene går videre. I tillegg kan de to programlederne sende sine favoritter videre om ønskelig.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s