Årets verter er offentliggjort!

2896cff9fa4015ff4c4398ad950efd18Til forandring fra tidligere i – er det i år fire programledere som skal holde eurovision song contest i Lisboa. Alle disse er kvinner. Nærmere bestemt:

Filomena Cautela: Er en 33 år gammel skuespillerinne og programleder. Hun har tidligere annonsert stemmene fra Portugal i Eurovision og er mest kjent for å ha ledet programmet 5 Oara A Meia-Noite.

Catarina Furtado: Navnet som gikk som ild i tørt gress i bloggosfæren tidligere i år. Den 45 år gamle programlederen har blant annet ledet The Voice Portugal siden 2011.

Silvia Alberto: 36 år gammel tidligere teaterstudent. Har ledet den portugisiske eurovision-utvelgelsen Festival da Canção hele syv ganger. Hun har også vært programleder for Portugals Got Talens-program.

Daniela Ruah: En 34 år gammel portugisisk-amerikansk skuespiller, mest kjent for hennes rolle som Kensi Blye i NCIS:Los Angeles. Hun har også vunnet det portugisiske danseshower Dança Comigo i 2006

Så årets eurovision song contest er definitivt et show som i år feirer kvinnen! #girlpower

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s