Kypros sender Helena Paparizou?

helena-paparizou-7Ryktene om hvem som skal delta i nasjonale finaler og hvilke artister kringkastere Europa over skal velge til førstkommende eurovision er i full sving blant fansen! I den forbindelse har også et interessant navn dukket opp som en potensielle deltaker for Kypros, nemlig Helena Paparizou!

Helena er kjent for eurovision-fansen gjennom gruppa Antique, som tok en tredjeplass for Hellas i esc tilbake i 2001. Fire år senere senere sto Helena alene på scenen og vant hele konkurransen med låta «My Number One». I 2014 deltok hun også i den svenske utvelgelsen Melodifestivalen, hvor tok hun en respektabel 4. plass.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s