Latvia har valgt sine to første finalister

Edgars-Kreilis-1
Edgars Kreilis stakk av med den ene av to finaleplasser.

Som svenskene hadde også Latvia sin første delfinale i kveld, også her med syv deltakere, og to finalister som gikk videre. Supernova har vokst seg større med tiden, og resultatet avgjøres av jury og publikum (som faktisk har muligheter til å stemme både via telefon, på Supernovas nettside og igjennom Spotify-streams. To deltakere gikk videre til finalen, men til slutt gjenstår det en siste plass i finalen som juryen skal velge. Det er derfor ikke nødvendigvis slutten på eventyret for noen av deltakerne enda. Disse deltok i kveld (finalistene er uthevet):

Katrina Gupalo & The Black Birds – Intoxicating Caramel
Rahu The Fool – Oh, Longriver
DVINES – More Than Meets The Eye
Agnese Stengrevics – You Are My World
Sudden Lights – Just Fine
Edgars Kreilis – Younger Days
Liene Greifane – Walk The Talk

Neste lørdag skal nok en bunt med artister kjempe seg om to nye finaleplasser. Dessuten må jeg i farten nevne mitt store savn i årets Supernova. Dette ble det første året siden Supernova startet at pauseunderholdningen ble holdt uten den fantastiske Riga Beaver. Eurovision-fans – dere vet hva jeg snakker om! Vi savner deg, og håper du vil returnere ved en senere anledning!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s