Resultatet av første delfinale i Sverige

benjaminingrosso-jpg
Benjamin Ingrosso var en av storfavorittene, og innfridde! Foto: SVT.

Selveste Melodifestivalen er i gang i Sverige, og første delfinale er unnagjort fra Löfbergs Arena i Karlstad. To finalister er valgt, og to andre deltakere får sin andre sjanse om noen uker. Dette er resultatet for de syv deltakerne i kveldens delfinale:

Til finalen:
John Lundvik – My Turn
Benjamin Ingrosso – Dance You Off

Til andra chansen:
Renaida – All the Feels
Sigrid Bernson – Patrick Swayze

5. plass: Edward Blom – Livet på en pinne
6. plass: Kamferdrops – Solen lever kvar hos dig
7. plass: Kikki Danielsson – Osby Tennessee

Det var to ekstremt glade og takknemlige deltakere som kunne kalle seg finalister etter kveldens avstemming, og det så også ut til at de som fikk en andre sjanse var like glade! Neste lørdag vil vi få se syv nye deltakere kjempe om de neste plassene videre i årets konkurranse.

Ble du fornøyd med kveldens resultat fra nabolandet?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s