Nederland sender Duncan Laurence

045feeb0-1d95-11e9-af31-9be3717932ffEurovision-sesongen er virkelig i gang! Flere land har allerede begynt sin utvelgelse, og andre har begynt å offentliggjøre litt av planene sine. I dag var det nok et land som blottla nyheten om hvem de skal sende til eurovision i Tel Aviv. Det er Nederland, som i år har valgt ut unggutten Duncan Laurence!

Duncan Laurence ble kjent for det nederlandske folket da han deltok i The Voice of Holland i 2014, hvor han dessverre måtte se seg slått av en gruppe vi eurofans kjenner altfor godt, nemlig O’G3NE (eurovision 2017).

Låten Duncan skal delta med en låt som allerede er bestemt, men kringkasteren AVROTROS skal holde kortene tett inntil brystet helt fram til 7. mars. Så det er bare å markere kalenderen sin!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s