TAYANNA har trukket seg fra Vidbir 2019!

maxresdefault-5.jpg

TAYANNA er artisten som fanskaren hadde tro på i år (igjen), etter å ha nådd 2. plass i Vidbir to ganger, og vært stor favoritt på forhånd begge gangene. 2019 skulle liksom være hennes år.

Men så, uten forvarsel, kom sjokket når artisten selv la ut en lengre tekst på Instagram. Hun forteller at dette har vært en vanskelig avgjørelse, men at dette vil være til det beste for alle parter. Hun følger opp med at hun håper dette kan gi plassen hennes i den nasjonale finalen til noen som trenger en billett til Israel mer enn henne, og hun ber om respekt for valget hun har tatt. Mot slutten legger hun til at hun er glad i hele teamet sitt, men at det nå er nok for henne, og hun vil heller fokusere på sine andre arbeidsoppgaver om dagen, spille inn nytt album og planlegge konsert. Som selve begrunnelsen skriver hun, oversatt til engelsk:

Sometimes the universe doesn’t give you something, not because you don’t deserve it, but because you deserve something else. To confirm this, I feel that right now I have to make this choice.

Med det står nok mange Eurovision-fans der ute uten en klar favoritt til å vinne Vidbir 2019. Hva med deg? Hva tenker du om valget og begrunnelsen fra TAYANNA?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s