Serhat er tilbake

serhat-photoshoot-in-paris-12-hr

Det har vært flere spekulasjoner rundt hvem det var som hadde blitt valgt til å representere San Marino i Eurovision Song Contest 2019 i Tel Aviv. I dag fikk vi endelig vite hvem den internasjonale artisten var, og det var en gammel kjenning av flere Eurovision-fans, nemlig Serhat.

Tyrkiske Serhat er kjent for å ha representert San Marino i Stockholm i 2016 med låten «I didn’t know». Sangen ble både elsket og hatet av fans, og til slutt endte San Marino på en 12. plass i semifinalen, landets tredje beste resultat i konkurransen. Bidraget Serhat skal framføre i Tel Aviv vil bli offentliggjort senere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s