Italia sender Ermal Meta & Fabrizio Moro

meta-and-moro

Etter lørdagens finale i den italienske musikkonkurransen Sanremo Music Festival, ble det klart at Ermal Meta & Fabrizio Moro skal representere Italia i Eurovision 2018 med låten «Non mi avete fatto niente».

I alt 20 låter deltok i finalen der duoen Ermal Meta & Fabrizio Moro sto igjen som vinnere til slutt. Sanremo-festivalen trekker hvert år millioner av tv-seere i Italia, og konkurransen går over flere dager. Italia debuterte i Eurovision i 1956, og har en lang Eurovision-historie bak seg. I 2011 kom landet tilbake i konkurransen etter å ikke ha deltatt siden 1997.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s