Mariette og Rolandz fikk finaleplasser

Rolandz
Rolandz sjarmerte seg til finaleplass i kveld. Foto: SVT

Den siste delfinalen er omsider over i Sverige, og alle årets bidrag er dermed publisert i sin helhet for offentligheten. For siste gang i år fikk vi to direkte finalister og to til andre sjansen. Mariette har ved sine hittil 3 forsøk i Melodifestivalen klart å ta seg direkte til finalen hver gang, mens Sveriges kanskje mest kjente komiker stjal den andre finaleplassen med sin karakter og dens band Rolandz. Spektakulære show ble fremført av begge de direktekvalifiserte, nok en gang i Sveriges historie. Slik så hele kveldens resultatliste ut:

Til Finalen:
Mariette – For You
Rolandz – Fuldans

Til Andre Sjansen:
Olivia Eliasson – Never Learn
Felix Sandman – Every Single Day

5. Elias Abbas – Mitt paradis
6. Emmi Christensson – Icarus
7. Felicia Olsson – Break That Chain

Neste lørdag blir det spennende, da de aller siste finaleplassene skal utdeles blant de som har nådd andre sjansen i år. Altså 3. og 4. plassen i hver av delfinalene. Som vanlig blir det satt opp dueller mellom disse.

Ble du fornøyd med kveldens resultat?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s