Hviterussland sender den omdiskuterte Alekseev

alekseev03112016-04
Mye har skjedd i forbindelse med den hviterussiske finalen Eurofest i år. Deltakeren Alekseev ble beskyldt for å drive med juks, ettersom hans låt «Forever» var mistenkelig lik en låt han hadde sluppet tidligere. På grunn av dette truet flere artister med å trekke seg. Artisten Sofi Lapina var den eneste som gjorde alvor av truslene.

Likevel deltok totalt ti bidrag i en TV-sendt finale tidligere denne måneden. Overraskende nok var det ingen ringere enn Alekseev selv som stakk av med seieren, med låten «Forever». Det kan likevel virke som han må endre litt på låten før finalene i Lisboa i mai.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s