Presentasjon: Russland

DAq4vAA

JULIA SAMOYLOVA – I WON’T BREAK

Skrevet av: Netta Nimrodi, Leonid Gutkin og Arie Burshtein.
Deltar i: Andre semifinale (nr. 6).

Julia Samoylova er et navn som ikke er ukjent for eurovision-entusiaster, ettersom hun ble valgt som representant for Russland allerede i fjor. Grunnet den anspente situasjonen mellom Russland og fjorårets vertsland Ukraina, så ble det derfor ikke til at Samoylova fikk reise til finalen det året. Russerne lovte likevel at Julia skulle få delta året etterpå, og derfor er hun blitt årets russiske representant!

Noe som man umiddelbart merker med Samoylova er at hun sitter i rullestol. Dette skyldes at hun lider av spinal muskelatrofi, men det har aldri vært et hinder i veien for å få oppfylt musiker-drømmen!  Hun begynte å synge foran andre i hjembyen sin Ukhta, og senere startet hun opp gruppa TerraNova i 2008. Bandet ble splittet i 2010.

Julia ble for alvor kjent gjennom Faktor A (den russiske varianten av X Faktor) i 2014, hvor hun tok en imponerende andreplass. Hun hadde også en vesentlig rolle under åpningsseremonien til paralympics i 2014. Eurovision-drømmen får hun nå oppfylt fire år senere, hvor hun vil konkurrere mot vår egen Alexander Rybak om en av kun ti mulige finaleplasser. Vi ønsker henne lykke til!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s