Presentasjon: Island

maxresdefaultARI ÓLAFSSON – OUR CHOICE
Skrevet av: Thorunn Clausen.
Deltar i: Første semifinale (nr. 2).

Ari Òlafsson er en 19 år gammel ung mann fra Reykjavik på Island. Han har alltid hatt et lidenskapelig forhold til musikk og begynte å synge ganske ung. Han er blant annet kjent for å ha hatt hovedrollen i musikalen Oliver! på det nasjonale teateret på Island da han bare var 11 år. Han har siden vært en aktiv sanger og i 2011 ble han oppdaget av vår egen Sissel Kyrkjebø, som inviterte ham til å synge med henne opp til flere ganger. Han begynte senere på the Royal Academy of Music, som ligger i London.

Ari ble for alvor et kjent navn etter at han deltok på The Voice of Iceland i 2015. Han har likevel alltid hatt en drøm om å delta i eurovision song contest. I fjor var han en av koristene under den islandske eurovisions-utvelgelsen, Songvakeppnin. Han måtte likevel vente ett ekstra år før han skulle få sine drømmer oppfylt! Vi krysser fingrene for at Ari klarer å huke tak i en av de ti finaleplassene man kan få i første semifinale. Samtidig tror vi at dette kun er starten på en særdeles lovende karriere for unggutten fra Reykjavik.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s