Presentasjon: Moldova

DoReDos-678x381

DOREDOS – MY LUCKY DAY

Skrevet av: John Ballard og Philipp Kirkorov.
Deltar i: Andre semifinale (nr. 7).

DoReDos er en trio som består av Marina Djundiet, Engeniu Andrianov og Sergui Mîța. Bandet har spilt sammen siden 2011. Hvis navnet lyder noe kjent, så det det være fordi de har deltatt i den moldovske nasjonale finalen hele tre ganger. I 2015, med låten «Maricaca«, i 2016 med låten «Funnyfolk«, og i år når de endelig fikk seieren de har ventet på!

I 2017 deltok gruppa på den store konkurransen New Wave i Russland. Det var her de fikk oppmerksomhet fra tidligere eurovision-deltaker Philipp Kirkorov. Han bestemte seg derfor for å skrive låten som DoReDos deltok med i den nasjonale finalen O Melodie Pentru Europa. Kirkorov er ikke fremmed for å bringe inn gode resultater i Eurovision. Han har blant annet skrevet Dmitry Kolduns låt fra 2007, som tok Hviterusslands beste plassering i konkurransen til dags dato. I nyere tid huskes han også som en del av teamet bak Sergey Lazarevs bidrag i 2016, som tok en minneverdig 3. plass. Det kan derfor virke som at Moldova sine resultater er i de beste hender!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s