Presentasjon: Polen

gromee1

GROMEE FEAT. LUKAS MEIJER – LIGHT ME UP

Skrevet av: Andrzej Gromala, Lukas Meijer, Mahan Moin og Christian Rabb.
Deltar i: Andre semifinale (nr. 11)

Gromee og Lukas Meijer vant den polske nasjonale finalen Krajowe Eliminacje tidligere i år med den mye oppløftende låten «Light Me Up». De består i hovedsak av Lukas og Andrzej.

Andrzej Gromala er bedre kjent under artistnavner Gromee. Han er en polsk DJ, musikkprodusent og remixer. I tillegg til å jobbe med musikk dannet han i 2004 en egen radiokanal som het Radio REGION. I 2013 startet han sitt eget plateselskap og kun to år senere fikk han kontrakt med Sony Music. Samme år slapp han låten «Follow You» som var blant de 100 mest spilte låtene i Europa det året. Siden da har han gitt ut mye musikk han har fått mye anerkjennelse for. I 2017 begynte han å gi ut musikk sammen med Lukas, som han i år vant den polske nasjonale finalen med!

Lukas Meijer er fra Sverige og hadde opprinnelig en stor interesse for hockey. Hans bror, Sebastian, er faktisk en meget kjent svensk hockeyspiller. Ved siden av hockey, så satt musikken sterkt hos Lukas. I tillegg til å skrive musikk selv, så kan han også spille gitar. Han var tidligere en del av gruppa No Sleep for Lucy. Under eget navn har han kun gitt ut én låt tidligere. I fjor startet samarbeidet hans med Gromee, da de tok 9. plass på den polske topplista med låten «Without You». Vinnerlåten deres fra Krajowe Eliminacje tok intet annet enn førsteplassen året senere!

Disse gutta virker som en skikkelig god musikalsk match! Vi håper den gode stemningen de sprer gjennom sin moderne musikk holder til en flott plass i finalen om en uke!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s