I dag: Første show i Polen!

Polen er et land som egentlig har vært ganske stille når det kommer til sin utvelgelse i år. For noen få uker siden kom det endelig fra dem: Vi velger vårt bidrag gjennom showet Szansa Na Sukces (Sjanse for suksess). Der skal det holdes 3 semifinaler før en finale 23. februar.

uid_c5b5b840512f617f816c49f3fd0af77d1561460835253_width_900_play_0_pos_0_gs_0_height_506

Istedenfor å fremføre låter som skal de kan sende til Eurovision skal det fremføres coverlåter i kveld, for å heller fokusere på stemmeprakt og gjennomføring. Kveldens tema er ABBA, og det blir altså en låt fra deres katalog som skal få frem den første finalisten for Polen.

abbakveldpolen2020

7 artister skal delta i kveld og kun én av disse vil gå videre til finalen. Etter sine framføringer skal deltakerne få tilbakemeldinger fra 3 dommere, som alle har vært med i eurovision song contest tidligere. Disse er Cleo (som deltok i 2014), Michał Szpak (som deltok i 2016) og Gromee (som deltok med Lukas Meijer i 2018).

Dette er deltakerne vi får se i dag:
01. Patryk SkoczyńskiGimmie, Gimmie, Gimmie!
02. Emilia SaneckaWaterloo
03. Julia & Wiktoria Szlachta Dancing Queen
04. Kasia DereńMamma Mia
05. Amelia Andryszczyk S.O.S
06. Sargis DavtyanVoulez-vous
07. Maja HyżyKnowing Me, Knowing You

Showet er spilt inn på forhånd, men sendes på TVP2 klokka 15:15 norsk tid. Det vil holde på i cirka en time, og kan ses her:

Szansa Na Sukces 2020 LIVESTREAM

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s