Magnus Bokn er klar for MGP-finale!

magnusvinnerdelfinale4

Nok en delfinale er omme her i Norge, denne gangen var det Vestlandet sin tur, og Magnus Bokn hadde tydelig fått god hjelp i JOWST og Alexander Rybak, og klarte å ta seg helt til finalen. I kveld var det også Ulrikke sin tur til å presentere sin låt som allerede er finaleklar, Attention, som har høstet mange lovord blant både fans og kritikere de siste dagene. Dette er kveldens fulle resultatliste (vinnere er uthevet):

Duell 1:
Magnus Bokn – Over the Sea
Oda Loves You – Love Who We Love

Duell 2:
Nordic Tenors – In This Special Place
Hege Bjerk – Pang

Gull-duell:
Magnus Bokn – Over the Sea
Nordic Tenors – In This Special Place

 

Neste uke får vi den siste delfinalen av årets MGP, og den siste finalisten skal kåres. Vi nærmer oss slutten på årets MGP-eventyr, men Eurovision er fortsatt der fremme i horisonten!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s