BREAKING: Thorsten Flinck disket fra Melodifestivalen!

thorstenflinck2020

Den svenske artisten Thorsten Flinck som etter planen skulle delta i neste ukes delfinale av Melodifestivalen, har nå blitt diskvalifisert. SVT melder dette selv. Grunnen skal være at Flinck er tiltalt for trusler og skadegjørelse. Hendelsen skal ha funnet sted i fjor, hvor han har truet en annen bilist med bank og gjort skade på bilen. SVT beklager og sier de gjerne ville sett han fremføre låta si, men at det ikke kan la seg gjøre når han er midt i en rettsprosess.

Det er nå sagt at låta til Flinck vil fremføres av en ny artist på lørdag. Det er enda ikke tatt en beslutning om hvem som skal steppe inn, men vi kommer tilbake med det så fort vi vet noe.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s