Jan Johansen tar over for Thorsten Flinck!

janjohansen2020

Dramatikk rundt Melodifestivalen i Sverige har vi sett før, men de klarer på en måte alltid å ha orden i kaoset og samle det sammen til noe bra allikevel. Allerede mandag, dagen etter det ble annonsert at Thorsten Flinck er diskvalifisert, har de funnet en erstatter til å synge låta som rettferdig nok skal få være med neste lørdag, tross i at artisten er nektet adgang. Det er tøft å spontant å ta på seg et sånt oppdrag samme uke, men selveste Jan Johansen tok det, og vil dermed være med i den andre delfinalen på rad etter han sist uke var med som en del av pausenummeret. Vi sier heia Jan, og all ære til svenskene som er så effektive!

I tillegg vil jeg nevne at jeg håper Thorsten Flinck vil komme tilbake et annet år, og at han reser seg igjen!

thorstenflinckgif2020

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s