Presentasjon: Portugal

Portugal

CLÁUDIA PASCOAL – O JARDIM

Skrevet av: Isaura.
Deltar i: Finalen.

Vertlandet selv har i år satset på 23 år gamle Cláudia Rafaela Teixeira Pascoal. Hun er en sanger som har vært å se på de portugisiske skjermene i flere år. Blant annet har hun deltatt i Ídolos i 2010, Factor X i 2013 og Ídolos igjen i 2015.  I fjor deltok hun i The Voice Portugal, hvor hun tok en imponerende sjetteplass!

I tillegg til å synge, så mestrer Cláudia flere instrumenter som gitar og ukulele. Hun vant den portugisiske finalen i Festival da Canção tidligere i år, med en låt skrevet av Isaura, som også var å se på scenen under den nasjonale finalen. Vi håper at dette samarbeidet er det som skal til for holde Portugal i eurovision-toppen nok et år!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s