Presentasjon: Sveits

zibbz_image_16x9

ZIBBZ – STONES

Skrevet av: Laurell Barker, Corinne Gfeller og Stefan Gfeller.
Deltar i: Første semifinale (nr. 17).

ZiBBZ er en sveitsisk gruppe som for det meste holder på med indie rock. De består av søskene Corinne (Coco) og Stefan (Stee) Gfeller. Gruppa ble dannet i 2008 og navnet er inspirert av det engelske ordet «siblings».

Siden 2011 har Coco og Stee holdt til både i Sveits og i LA. Mellom 2011 og 2015 hadde ZiBBZ et reality show basert på deres liv og veien til suksess i musikkindustrien. Deres første album «Ready? Go!» ble lansert i 2013 og ble intet mindre enn nummer 14 på de sveitsiske topplistene. I tillegg har de også laget den offisielle låten til det internasjonale innebandy-mesterskapet for menn i 2012. ZiBBZ vant den nasjonale finalen Die Entscheidungsshow med solid margin tidligere i år – og er nå klare til å imponere i Lisboa! Vi ønsker Coco og Stee det beste den kommende uka!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s