Presentasjon: Tyskland

Michael-Schulte

MICHAEL SCHULTE – YOU LET ME WALK ALONE

Skrevet av: Michael Schulte, Thomas Stengaard, Katharina Müller og Nisse Ingwersen.
Deltar i: Finalen.

Michael begynte sin musikalske karriere i 2008, da han la ut cover-versjoner av andres låter på youtube. Fire år senere tok han steget fra nettet og deltok i den aller første utgaven av The Voice of Germany. Her tok han en solid tredjeplass!

Han slapp sitt første album samme år, og siden har han fortsatt å drive med musikk. Hans første singel «Carry My Home» var å se på topplister både i Tyskland, Østerrike og Sveits. Siden den gang har det vært nokså stille rundt Michael. Det var helt til han deltok i den tyske nasjonale finalen Unser Lied für Lissabon tidligere i år, som han vant overlegent. Vi håper derfor han kan bidra til gode resultater, som Tyskland kan være stolt av!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s