Presentasjon: Slovenia

lea-sirk.jpeg

LEA SIRK – HVALA, NE!
Skrevet av: Lea Sirk og Tomy DeClerque.
Deltar i: Andre semifinale (nr. 17).

Lea er 28 år gammel og kommer fra Brda i Slovenia. Hun har alltid vært meget interessert i musikk og har en imponerende mastergrad fra Conservatorie de Musique i Geneve.

Hun fant mye glede i å delta i musikk-konkurranser og har deltatt i den slovenske eurovision-utvelgelsen hele 3 ganger (2009, 2010 og 2018). Selv om det tok henne tre forsøk å vinne konkurransen, har hun likevel vært sentral  i tidligere slovenske eurovision-bidrag. Som korist har hun vært en del av Slovenias bidrag «Round and Round» fra 2014 og «Blue and Red» fra 2016. Det er derfor ikke feil å konkludere med at Lea har en hel drøss med verdifull erfaring som kan hjelpe med å gjøre det bra i Lisboa i år! I tillegg er hun også en av de få som synger på sitt eget språk i år. Vi krysser fingrene for at Lea Sirk kan gi Slovenia den gode plasseringen i esc vi har unnet dem så lenge!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s