Presentasjon: Montenegro

55ff7488228328d3cd2c9a485e74c0ef_L

VANJA RADOVANOVIĆ – INJE

Skrevet av: Vladimir Radovanović.
Deltar i: Andre semifinale (nr. 16).

Vanja er en 35 år gammel sanger og låtskriver som opprinnelig er fra Beograd. Han anser seg likvel som en montenegriner. Gjennombruddet hans kom i 2004, da han deltok på Budva Music Festival med låten «Dripac». For denne låten fikk han prisen for beste debutant.

I 2007 slapp han singelen «Pričaj Dodirom«. Senere samme år kom albumet med samme navn, som er et av de mestselgende albumene i Montenegro! I tillegg til å drive med musikk selv, har han vært vokalist i gruppen VIII2. Han skrev og komponerte låten «Inje» til den nasjonale finalen i Montenegro Montevizija 2018, som han også vant. Vi krysser fingrene for at den balkanske balladen igjen får gode resultater på topplistene!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s