Presentasjon: Romania

The-Humans-Goodbye-lyrics-Eurovision-Romania-2018

THE HUMANS – GOODBYE
Skrevet av: Cristina Caramarcu, Alexandru Matei og Alin Neagoe.
Deltar i: Andre semifinale (nr. 2).

Gruppa The Humans består av: Cristina Caramarcu, Alexandru Matei, Adi Tetrade, Alexandru Cismaru, Alin Neagoe og Corina Matei. Alin, Alex Matei, Cristina og Adi er tidligere kjent under navnet Jukebox, men byttet til The Humans når de møtte Alex Cismaru, Corina og Adi.

Cristina hadde en lovende karriere i telekommunikasjon, men bestemte seg for å slutte i jobben sin, for å satse på musikken med gruppa Jukebox.

Alex Matei har studert piano under den kjente pianisten Marius Popp. Han har også joobbet med flere kjente rumenske artister, som Stefan Banica og Damian Draghici. Han har tidligere vært med i gruppen Supermaket, som gjorde det stort i Romania i sin tid.

Adi valgte å studere trommer hos den kjente ungarske prosessoren Nestor Ivan i Budapest. Han har vært med i flere kjente band senere, som Sarmalele Reci, Compact og bandet til tidligere eurovision-deltaker Paula Seling. I tillegg har han også jobbet med store TV-produksjoner som The Voice Romania og Dancing With The Starts. Han har tidligere med i gruppen Supermarket sammen med Alex Matei og ble med i Jukebox i 2006.

Alex Cicmaru har vært en del av flere pop-, folkemusikk- og blues grupper. I forkant av dette studerte han gitar. Han har fått mange priser for sitt talent, deriblant 3 George Georgescu International Festival priser.

Alin var en del av gruppa Supermarket sammen med Alex Matei og Adi Tetrade. Han ble med i Jukebox i 2006. En stor interesse har han for Fender og han liker å gi instrumentene sine et personlig preg.

Corina er opprinnelig fra Bulgaria og ble med i Varna Opera barnekor allerede som syvåring. Tre år senere flyttet hun til Romania og begynte å studere cello.

The Humans vant den rumenske eurovision-utvelgelsen Selecția Națională tidligere i år med kun 100 stemmers margin. Romania er ett av de få landene som har kvalifisert seg til alle finalene, siden semifinalene ble introdusert i 2005. Det ligger derfor an til at The Humans fort kan karre til seg en finaleplass i år!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s