Presentasjon: Spania

Spania presentasjonAmaia Romero & Alfred García (Amaia y Alfred): Tu canción

Skrevet av: Raul Gomez Garcia & Sylvia Ruth Santoro Lopez

Direktekvalifisert til finalen

Spania stiller med kjæresteparet Amaia og Alfred i årets Eurovision- finale. De har kun vært sammen i åtte måneder, men romantikken er det ingenting å si på. De skal naturligvis fremføre en kjærlighetssang, ved navn «Tu canción» (Sangen din).

Amaia kommer fra en musikalsk familie, og har spilt piano siden hun var 6 år gammel. Hun har også deltatt i to talentkonkurranser tidligere, henholdsvis i 2010 og 2012. Alfred på sin side er også svært musikalsk, og spiller både gitar, trommer og keyboard. Til tross for sin unge alder har han også gitt ut hele 3 selvproduserte album.

Låtskriver Sylvia Lopez har omsider gått tilbake til å skrive sanger etter noen års pause, mens Raul Garcia blant annet skrev en låt som ble en del av Rosa López’ album. Hun representerte Spania i Eurovision i 2002.

Vi ønsker Portugals naboland lykke til i Lisboa!  

Forfatter: Victoria Pederssen

23- årig ESC- fan og språkentusiast.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s