Presentasjon: San Marino

marino

JESSIKA FEAT. JENIFER BRENING – WHO WE ARE

Skrevet av: Mathias Strasser, Christof Straub, Zoe Straub, Jenifer Brening og Stefan Mossle.
Deltar i: Andre semifinale (nr. 4).

San Marino valgte i år en noe spesiell metode for å velge ut sitt bidrag til eurovision. Den nasjonale kringkasteren satte opp en nettside, hvor hvem som helst kunne melde seg på som deltaker til konkurransen. 3 deltakere fikk komme videre via wildcards, mens de resterende fem ble valgt ut av en jury. Alle deltakerne måtte delta på en låtskriver camp i Wien, hvor ingen ringere enn tidligere eurovision-deltaker Zoe Straub (Østerrike 2016) hjalp til med produseringen. Alle deltakerne fikk tildelt låter de senere skulle opptre med i en finale, og vinnerne ble maltesiske Jessika Muscat og tyske Jenifer Brening.

Jessika er 29 år gammel og er både skuespiller og sanger. Hun ble først kjent for eurovision-publikumet da hun deltok i den maltesiske junior eurovision-utvelgelsen i 2004. Hun har årlig sendt inn bidrag til den nasjonale eurovision-finalen på Malta, og har allerede deltatt fem ganger. Hun har en 7. plass fra 2016 som beste resultat.

Jenifer er 21 år og kommer fra Berlin. Før hun deltok i den nasjonale finalen i San Marino har hun vært å se på show som The Winner Is… og 11. sesong av Deutchland sucht den Superstar.

Det virker derfor som det er to meget motiverte unge damer som representerer mikronasjonen San Marino i år! Vi håper dette går deres vei!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s