Presentasjon: Frankrike

Madame-MonsieurMadame Monsieur – Mercy

Skrevet av: Emilie Satt & Jean- Karl Lucas

Direktekvalifisert til finalen

 

I år sender Frankrike det gifte paret Emilie Satt & Jean- Karl Lucas, også kjent som Madame Monsieur, til Lisboa. De skal fremføre låten «Mercy», som har et sterkt budskap. Mercy er navnet på et barn som ble født ute på havet, på vei fra et krigsherjet land til Europa. Den lille jenta og moren hennes er nå i en flyktningleir i Italia, og har selv hørt på låten. Moren sier at det er en fin låt, og hun håper at ved å avsløre identiteten sin, kan Mercy få en bedre fremtid.

 

Jean- Karl & Emilie var i begynnelsen en del av en engelskspråklig folkemusikk-gruppe, men ville etter hvert danne noe nytt, og resultatet ble Madame Monsieur. Duoen ble dannet i 2013, og ble først kjent i 2016. Deres første album, «Vu d’ici» (Sett herfra) ble gitt ut i år. De kommer fra svært forskjellige musikalske bakgrunner, ettersom Emilie er mest interessert i jazz og blues, mens Jean- Karl vokste opp med popmusikk. Alt dette forenes i Madame Monsieur; to musikalske motpoler, men med like stor lidenskap for musikk!

 

 

Forfatter: Victoria Pederssen

23- årig ESC- fan og språkentusiast.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s