Presentasjon: Storbritannia

surie-press-1100

SURIE – STORM

Skrevet av: Nicole Blair, Gil Lewis og Sean Hargreaves.
Deltar i: Finalen.

Susanna Marie Cork er 29 år gammel fra Essex i Storbritannia. Hun har vært å se i eurovision opp til flere ganger tidligere. I 2017 var hun musikalsk leder for den belgiske artisten Blanche og i 2015 var hun både korist og danser for den belgiske artisten Loïc Nottet. Det er derfor en erfaren dame som Storbritannia sender i år!

SuRie valgte sitt artistnavn morsomt nok ved å blande de to fornavnene sine. Hun startet med musikk veldig ung og hun har sunget både på Royan Albert Hall og St. Paul’s katedral i Storbritannia. En av tilskuerne hennes som er verdt å nevne er selveste prins Charles. Hun vant den nasjonale finalen Eurovision: You Decide tidligere i år, og vi håper at hennes erfaring og talent vil ta henne langt i konkurransen!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s