Her er logoen og slagordet til Eurovision i Tel Aviv!

tel-aviv-2019-israel-official-eurovision-2019-logo
For å symbolisere at hver eurovision er unik – kommer det hvert år en logo og et slagord. Årets slagord «Dare To Dream» (Våg å drømme) har allerede blitt offentliggjort. I dag kom endelig logoen vi alle har ventet på!

Logoen består av tre triangler, som sammen lager en gylden stjerne! Den er designet av Adam Feinberg (ST/AF). Den israelske kringkasteren KAN, som er vertskap for årets eurovision, forklarer videre at:

«Trianglet er et av verdens eldste former. Det er et symbol som man finner i kunst, musikk, kosmologi og naturen. Det representerer  forbindelse og kreativitet. Når trianglene kommer sammen danner de en ny enhet som reflekterer stjernehimmelen. Dette reflekteres i at fremtidens stjerner kommer sammen i Tel Aviv i år».

Hva er dine tanker om årets logo?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s