Tamta og «Replay» for Kypros

tamta-2Kypros kunne i fjor dra hjem fra Lisboa med sitt beste resultat noen sinne. Eleni Foureira tok en solid andreplass med sommerlåta «Fuego». Etterdønningene av andreplassen har gitt landet et sug etter seier i konkurransen. Derfor holder de virkelig ikke tilbake i år!

For kort tid tilbake ble det nemlig bestemt at det er ingen ringere enn Tamta som skal representere øynasjonen. Det skal hun gjøre med låten «Replay«!

Tamta Goduadze er en gresk pop-artist som opprinnelig stammer fra Georgia. Hun flyttet fra hjemlandet i 2003 og bosatte seg i Aten. Året etter deltok hun i Super Idol, hvor hun tok en imponerende andreplass. Hun er heller ikke fremmed for eurovision. I 2007 deltok hun i den greske nasjonale finalen med låten «With Love» (med kjærlighet). Der tok hun en tredjeplass. Hun prøvde igjen i 2015 med låten «Unloved» (Uelsket). Selv om denne heller ikke gikk til topps i konkurransen, ble det en enorm hit i Hellas og Kypros.

Det er derfor ikke noen hvem-som-helst som Kypros sender i år. Når låten blir offentliggjort i sin helhet er ikke bestemt i skrivende stund.

Hva er dine tanker om Kypros’ valg av artist i år? 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s