Sender Kypros Sandro Nicolas neste år?

Rykteflommen har offisielt startet! Det som er så deilig med rykter når det kommer til eurovision er at de ofte har en liten sannhet i seg. Når det kommer til Kypros har de en tendens til å stemme ganske ofte!

Faktisk så var vi spot on for to år siden (skrytepoeng) – når vi delte at Eleni Foureira skulle representere øy-nasjonen. Ja, vi delte også ryktene om at tidligere Eurovision-vinner, Helena Paparizou skulle gjøre det. Men for å forsvare det lille «feil-steget», så ble hun faktisk spurt først.

eleneii

Uansett. I fjor rakk man ikke engang å tenke over hvem Kypros skulle sende før nyheten om Tamta var delt. Det kom likevel heller ikke som noen bombe, siden hun har vært et navn som dukker opp i rykteflommen hvert eneste år. I år ryktes det om at Kypros vil satse på en mann. Denne mannen sies å være Sandro Nicolas!

Das Supertalent

Egentlig så heter han Alessandro Rüttten og er 23 år. Den utrolig kjekke artisten er på vei opp og fram i musikkverden etter at han nådde semifinalene under The Voice Germany i fjor. Han deltok også i årets New Wave Festival i Russland – hvor han tok en 6. plass, og slo blant annet tidligere ESC-deltaker fra Aserbajdsjan, Aisel. Om ryktene stemmer gjenstår riktignok å se.

Kunne du tenkt deg å se Sandro Nicolas for Kypros i år? 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Én tanke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s