Har Eleni Foureira blitt valgt for Kypros?

eleni-foureiraRyktene skal ha det til at den lille øynasjonen Kypros, allerede har valgt både sin eurovision-deltaker og låten vedkommende skal opptre med. Tidligere lurte fansen på om tidligere eurovision-vinner for Hellas, Helena Paparizou, skulle representere Kypros i den kommende finalen i Lisboa til våren. Etter at dette ble avkreftet, så har unevnte kilder pekt ut en annen artist. Denne artisten er Eleni Foureira. Kildene skal også ha det til at hun skal representere landet med låten «Fuego». Om det viser seg å være noe hold i ryktene får tiden vise.

Kypros skal opptre i andre halvdel av første semifinale, 8. mai i Lisboa. I denne semifinalen vil de blant annet konkurrere mot Mikolas Josef fra Tsjekkia og Saara Aalto fra Finland.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s